TJ Sokol Česká Skalice

oddíl stolního tenisu

 

Domů Nahoru

Vánoční turnaj 2013 

Hledat Fotogalerie

Odkazy na jiné  servery   

    

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vánoční turnaj roku 2013 se konal v sobotu 28. prosince od 13:00 hod. Účast byla lepší než v roce 2012, čtyři ženy (z toho dvě dorostenky a jedna starší žákyně) a čtrnáct chlapáků (z toho jeden dorostenec) našeho oddílu. Dvouhry se hrály ve čtyřech skupinách (dvě skupiny po pěti a dvě skupiny po čtyřech účastnících). Ze skupin postupovali první tři, kteří dále hráli na jednu porážku. Hrály se také čtyřhry, složení čtyřher se losovalo a hrálo se na jednu porážku.

Ve dvouhře letos zvítězil Kamil MARINICA, který v boji o první místo porazil Jiřího DVOŘÁČKA (hoši si vyměnili loňské pořadí). Na třetím místě skončil opět Vladimír Kolátor a nově Pham Ngoc Binh (no prostě "Bingo"). Pátí až šestí byli Naďa Dvořáčková a Zdeněk Karlík. Na sedmém až dvanáctém místě se umístili: Klára Hamzová, Petra Měšťanová, Josef Perutek, Stanislav Prosa, Tomáš Samek a Jan Postupa.

Ve čtyřhře zvítězila dvojice Kamil MARINICA - Klára HAMZOVÁ (jako v předchozím roce), na druhém místě skončila dvojice Zdeněk KARLÍK - Petra MĚŠŤANOVÁ a třetí byli Jaroslav Hrubeš - Bingo a Stanislav Prosa - Vladimír Kolátor.

Borci na předních umístěních obdrželi hodnotné věcné ceny.

Text: Bohuslav Hrubý

 

                          Dotazy nebo komentáře k tomuto webovému serveru nebo své příspěvky napište do návštěvní knihy.

                                       Poslední úpravy: 27. 10. 2013