TJ Sokol Česká Skalice

oddíl stolního tenisu

 

Domů Nahoru

Vánoční turnaj 2012 

Hledat Fotogalerie

Odkazy na jiné  servery   

    

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vánoční turnaj roku 2012 se konal netradičně 27. prosince od 9:00 hod. Zúčastnilo se celkem 13 borců našeho oddílu, z toho 1 dorostenka Klára Hamzová a 1 žák Ondřej Kozák. Dvouhry se hrály ve třech skupinách a dále první dva ze skupin ve skupině o 1. - 6. místo a další o 7. - 13. místo s tím, že výsledky ze skupin se započítávaly. Složení čtyřher se losovalo a hrálo se na dvě porážky.

Ve dvouhře letos zvítězil Jiří Dvořáček, který v boji o 1. místo porazil 3:2 Kamila Marinicu. Kamil Marinica byl tedy druhý. Na třetím místě skončil Vladimír Kolátor.  Čtvrtý byl Jan Oláh, pátý Stanislav Prosa a šestý Bohuslav Hrubý. Sedmá byla Klára Hamzová, osmý skončil Jaroslav Ošťádal, devátý Jaroslav Hrubeš, desátý Petr Čáp, jedenáctý Vladimír Kuťák, dvanáctý se umístil Jan Postupa a poslední třináctý skončil Ondřej Kozák. Ondra je ovšem velký talent a příslib do budoucna. Má ve čtrnácti letech ještě všechno před sebou.

Ve čtyřhře zvítězila dvojice Kamil Marinica - Klára Hamzová, na druhém místě skončila dvojice Vladimír Kuťák - Jaroslav Ošťádal a třetí byli Jaroslav Hrubeš - Vladimír Kolátor.

Prvních šest ve dvouhře a první tři ve čtyřhře obdrželi hodnotné věcné ceny.

Text: Bohuslav Hrubý

Foto: Jiří Dvořáček a spol. - v galerii

 

 

                          Dotazy nebo komentáře k tomuto webovému serveru nebo své příspěvky napište do návštěvní knihy.

                                       Poslední úpravy: 27. 10. 2013