TJ Sokol Česká Skalice

oddíl stolního tenisu

 

Domů Nahoru

Neregistrovaní 2010 

Hledat Fotogalerie

Odkazy na jiné  servery   

    

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V sobotu 24. dubna 2010 se v naší hale stolního tenisu konal tradiční turnaj neregistrovaných.

Turnaje se zúčastnilo celkem 17 mužů z České Skalice a nejen z ní. Bohužel, úplně chyběly ženy, kampak se asi poděly? Že by je nepustili manželé, to asi ne. Je to škoda, přeci jenom účast něžného pohlaví je přínosem. Tak snad někdy příště!

Turnaj se hrál ve 4 skupinách (3 skupiny byly 4členné a 1 skupina 5členná). První dva ze skupiny postupovali do bojů o 1. až 8. místo a další ze skupin hráli v útěše. Útěchu vyhrál (a celkově byl na 9. místě) borec z České Skalice Jiří Fejkl. Celkově první byl Pavel Šuták st., na druhém místě byl Pavel Šuták ml. a na třetím místě skončil Petr Šuták, všichni tři z Černožic, prostě jedna rodinka vyhrála, co se dalo. Další pořadí: 4. Vl. Matěna ml., 5.-6. Jan Postupa a Šrajber, 7.-8. Jiří Postupa a Radek Čáp, 9. již zmíněný Fejkl, 10. Zdeněk Čáp, 11.-12. Baštář a Šrajber Lud., 13.-17. Kratěna, Vl. Matěna st., Duda, Měšťan a Dunka.

Ve čtyřhrách zvítězili Pavel Šuták st. a Pavel Šuták ml., druhé místo obsadili Postupa Jiří a Postupa Jan (otec a syn), na třetím místě byli Fejkl a Petr Šuták.

Turnaj měl výbornou sportovní úroveň a organizace byla velice dobře zvládnuta. Účastníci obdrželi za své výkony hodnotné ceny. Byl také oceněn nejstarší účastník pan Vl. Matěna st.

 

Několik fotografií z turnaje je ve fotogalerii.

 

 

 

 

                          Dotazy nebo komentáře k tomuto webovému serveru nebo své příspěvky napište do návštěvní knihy.

                                       Poslední úpravy: 27. 10. 2013