TJ Sokol Česká Skalice

oddíl stolního tenisu

 

Domů Nahoru

Vánoční turnaj 2007 

Hledat Fotogalerie

Odkazy na jiné  servery   

    

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vánoční turnaj našeho oddílu se konal opět dne 26. prosince od 13.00 hod. Letos byla účast o dva hráče vyšší než loňského roku. Zúčastnilo se jej celkem čtrnáct hráčů (na fotografii chybí pouze moje maličkost - neměl nás kdo vyfotit). Bohužel, letos turnaj ženské zatracené úplně vypustily, jestli musely uklízet...? Takže jsme odtučňovali pouze my, chlapi. Hrála se dvouhra bez rozlišení kategorií a čtyřhra, kde se složení dvojic, jako již tradičně, losovalo.

Ve čtyřhře zvítězila dvojice Jaroslav Hrubeš - Jiří Dvořáček, na druhém místě skončila dvojice Kamil Marinica - Vladimír Kolátor  a třetí byli Vladimír Kuťák - Aleš Dvořáček.

Ve dvouhře zvítězil již pojedenácté (to už není možné) Kamil Marinica, z toho podeváté za sebou. Pouze v roce 1998 přerušil jeho suverenitu Jiří Dvořáček. Letos už měl zase namále právě s Jirkou Dvořáčkem, ale utkání o první místo skončilo 3:1 pro Kamila. Už budu muset asi potrénovat, abych Kamila sesadil ("cha, cha, cha"). Kamil opět ukázal, že vánoční turnaj mu opravdu sedí. Druhé místo v turnaji si vybojoval již zmíněný Jiří Dvořáček, na třetím místě se umístil Jaroslav Ošťádal a na čtvrtém místě byl Vladimír Kolátor. Letos byl turnaj organizován ve třech základních skupinách (dvě skupiny po 5 účastnících a jedna, kde byli 4 hráči). První tři z každé skupiny postupovali dále, kde hrál každý s každým (ze skupin se výsledky započítávaly). Nebylo to zrovna nejšťastnější řešení, do budoucna je třeba zvolit jiný systém.

Všichni jmenovaní ve čtyřhře a dvouhře obdrželi hodnotné věcné ceny.

Text a foto: Bohuslav Hrubý

Před zahájením turnaje

 

Několik dalších snímků z turnaje je k dispozici zde.

 

                          Dotazy nebo komentáře k tomuto webovému serveru nebo své příspěvky napište do návštěvní knihy.

                                       Poslední úpravy: 27. 10. 2013